נודלס מוקפץ עם טופו ברוטב ירוק
מהיום לא צריך לצאת מהבית כדי לאכול במסעדה את המנה המושלמת הזו! נודלס מוקפץ עם טופו וירקות ברוטב מושלם של קרם קוקוס וירוקים
מצרכים
רוטב
חופן בזיליקום
חופן כוסברה
2 כפות רוטב סויה יאמאסה מזרח מערב
1 כוס קרם קוקוס מזרח מערב
1/2 כוס מים
מלח דק לפי הטעם
פלפל צ’ילי ירוק לפי הטעם, לא חובה
מוקפץ
1 חבילה אטריות ביצים רחבות מזרח מערב
1 כפית שום כתוש
300 גרם טופו משי נוקשה או פילה עוף, חתוך לקוביות
1 פלפל אדום חתוך לרצועות
1 מלפפון ירוק חתוך לגפרורים
חופן בצל ירוק קצוץ
הגשה
בוטנים קלויים
חופן כוסברה
חופן נבטים
לימון
אופן הכנה
- מבשלים את חבילת האטריות הרחבות להקפצה של ״מזרח מערב״ 2-3 דקות, שוטפים במים קרים ומסננים.
- טוחנים במעבד מזון או בלנדר את כל מרכיבי הרוטב לתערובת אחידה וחלקה.
- מחממים 3 כפות שמן בווק ומטגנים את השום והטופו להזהבה.
- מוסיפים את הפלפל האדום, המלפפון והבצל הירוק ומקפיצים מעט (הירקות צריכים להישאר פריכים).
- מוסיפים לווק את האטריות ואת הרוטב ומערבבים היטב עד שכל האטריות עטופות ברוטב באופן אחיד.
- מעבירים את האטריות לצלחת הגשה ומגישים עם בוטנים קלויים, נבטים, כוסברה ופלח לימון.