פאד תאי קלאסי
4 סועדים
מצרכים
2 גזרים חתוכים לרצועות דקות
1 בצל פרוס דק
2 יחידות פלפל חריף ירוק פרוס דק
1 חבילה פטריות שמפיניון שטופות וחתוכות לרבעים
5 שיני שום פרוסות
כוס נבטי סויה
חצי צרור כוסברה קצוצה
חופן אטריות אורז, מושרות במים חמים ומסוננות
חביתה משתי ביצים, קצוצה לרצועות גסות
שמן לטיגון
2 כפות בוטנים קלויים קצוצים גס
1 לימון חתוך לפלחים
רבע בקבוק רוטב פאד תאי מקסצ'אפ (Maxchup)
4 כפות סויה יאמאסה
מלח ופלפל
אופן הכנה
מחממים מחבת רחבה / ווק עם מעט שמן על אש בינונית.
מטגנים שום, בצל, פלפל חריף 2- 3 דקות.
מוסיפים גזר, נבטים ופטריות ומקפיצים 5 דקות.
מוסיפים רוטב פאד תאי, אטריות אורז וסויה, מערבבים ומבשלים 5 דקות.
מתקנים תיבול במלח ופלפל, מוסיפים את רצועות החביתה,
מפזרים כוסברה קצוצה ובוטנים.
מגישים חם מאוד עם פלח לימון וסויה יאמאסה.