• גודל גופן

פאד תאי קלאסי

פאד תאי קלאסי

4 סועדים

מצרכים

2 גזרים חתוכים לרצועות דקות

1 בצל פרוס דק

2 יחידות פלפל חריף ירוק פרוס דק

1 חבילה פטריות שמפיניון שטופות וחתוכות לרבעים

5 שיני שום פרוסות

כוס נבטי סויה

חצי צרור כוסברה קצוצה

חופן אטריות אורז, מושרות במים חמים ומסוננות

חביתה משתי ביצים, קצוצה לרצועות גסות

שמן לטיגון

2 כפות בוטנים קלויים קצוצים גס

1 לימון חתוך לפלחים

רבע בקבוק רוטב פאד תאי מקסצ'אפ (Maxchup)

4 כפות סויה יאמאסה

מלח ופלפל

אופן הכנה

מחממים מחבת רחבה / ווק עם מעט שמן  על אש בינונית.

מטגנים שום, בצל, פלפל חריף  2- 3 דקות.

מוסיפים גזר, נבטים ופטריות ומקפיצים   5 דקות.

מוסיפים רוטב פאד תאי, אטריות אורז וסויה, מערבבים ומבשלים 5 דקות.

מתקנים תיבול במלח ופלפל, מוסיפים את רצועות החביתה,

מפזרים כוסברה קצוצה ובוטנים.

מגישים חם מאוד עם פלח לימון וסויה יאמאסה.