ראמן טעים ב-10 דקות הכנה
ראמן ב-10 דקות הכנה ובלי לעבוד קשה. ארוחה שלמה של המרק שכבש את העולם, מנה משביעה, טעימה ופשוטה להכנה
מצרכים
ראמן
2 חבילות אטריות מהירות להכנה על בסיס חיטה מזרח מערב
4 כוסות מים חמים
3 כפיות אבקת מרק עוף
1/2 כפית שורש ג’ינג’ר מגורר
2 שיני שום מגורר
1 כף מיסו בהיר מזרח מערב
2 כפות רוטב סויה יאמאסה מזרח מערב
2 כפיות שמן שומשום מזרח מערב
2 כפיות חומץ אורז מזרח מערב
תוספות
2 ביצים M רכות
1 חופן בצל ירוק קצוץ
1 חופן שומשום שחור מזרח מערב
שיפודי עוף
4 כפות רוטב סויה יאמאסה מזרח מערב
100 גרם חזה עוף שלם חתוך לקוביות
אופן הכנה
- בסיר קטן שמים מים עם אבקת מרק עוף, ג’ינג’ר, שום, מיסו, רוטב סויה, שמן שומשום וחומץ אורז. מביאים לרתיחה ומבשלים כ-5 דקות.
- מוסיפים ג’ינג’ר, שום, נודלס ומבשלים במשך 2-3 דקות עד שהאטריות מוכנות.
- משפדים את קוביות העוף על שיפוד מעץ, כארבע קוביות על כל שיפוד.
- מחממים פלנצ’ה או כל משטח צלייה מתאים.
- מברישים כל שיפוד בסויה וצורבים את השיפודים 2 דקות מכל צד, עד שהעוף משנה את צבעו.
- מסדרים את המנה: מחלקים את האטריות באופן שווה בין שתי קערות. מכסים במרק ועליו מניחים את התוספות – ביצה רכה, שומשום שחור, בצל ירוק ולבסוף את שיפודי העוף.