• גודל גופן

ראמן טעים ב-10 דקות הכנה

ראמן טעים ב-10 דקות הכנה
ראמן ב-10 דקות הכנה ובלי לעבוד קשה. ארוחה שלמה של המרק שכבש את העולם, מנה משביעה, טעימה ופשוטה להכנה

מצרכים

ראמן

2 חבילות אטריות מהירות להכנה על בסיס חיטה מזרח מערב

4 כוסות מים חמים

3 כפיות אבקת מרק עוף

1/2 כפית שורש ג’ינג’ר מגורר

2 שיני שום מגורר

1 כף מיסו בהיר מזרח מערב

2 כפות רוטב סויה יאמאסה מזרח מערב

2 כפיות שמן שומשום מזרח מערב

2 כפיות חומץ אורז מזרח מערב

תוספות 

2 ביצים M רכות

1 חופן בצל ירוק קצוץ

1 חופן שומשום שחור מזרח מערב

שיפודי עוף

4 כפות רוטב סויה יאמאסה מזרח מערב

100 גרם חזה עוף שלם חתוך לקוביות

אופן הכנה

  1. בסיר קטן שמים מים עם אבקת מרק עוף, ג’ינג’ר, שום, מיסו, רוטב סויה, שמן שומשום וחומץ אורז. מביאים לרתיחה ומבשלים כ-5 דקות.
  2. מוסיפים ג’ינג’ר, שום, נודלס ומבשלים במשך 2-3 דקות עד שהאטריות מוכנות.
  3. משפדים את קוביות העוף על שיפוד מעץ, כארבע קוביות על כל שיפוד.
  4. מחממים פלנצ’ה או כל משטח צלייה מתאים.
  5. מברישים כל שיפוד בסויה וצורבים את השיפודים 2 דקות מכל צד, עד שהעוף משנה את צבעו.
  6. מסדרים את המנה: מחלקים את האטריות באופן שווה בין שתי קערות. מכסים במרק ועליו מניחים את התוספות – ביצה רכה, שומשום שחור, בצל ירוק ולבסוף את שיפודי העוף.