• גודל גופן

טפיוקה עם פירות

טפיוקה עם פירות

בקיץ החם כל מה שצריך זה קינוח מתוק עם פירות. שי-לי ליפא מלמדת אתכם איך להכין קינוח קליל ומהיר הכנה מטפיוקה וקוקוס

מצרכים

 מצרכים ל-6 מנות:

1/2 כוס טפיוקה

1 ו-1/4 כוסות (250 גרם) סוכר

4 כוסות (960 מ"ל) מים

1 פחית (400 מ"ל) קרם קוקוס מזרח ומערב

 

להגשה:

קוביות אננס

קוביות מנגו

שבבי קוקוס מסוכר

אופן הכנה

  1. מביאים לרתיחה טפיוקה, סוכר ומים בסיר בינוני, תוך כדי בחישה. מנמיכים את הלהבה ומבשלים כ-20 דקות ללא כיסוי, תוך כדי בחישה מדי פעם, עד שהתערובת שקופה וסמיכה (אם יש גושים מפוררים בעזרת הכף). מוסיפים קרם קוקוס ומערבבים היטב. מעבירים למקרר ל-3 שעות לפחות.
  2. מפזרים אננס, מנגו ושבבי קוקוס ומגישים.

מתכון: שי-לי ליפא