לימונדה ברזילאית
לימונדה ברזילאית קיצית ומרעננת. כשהכנו אותה בפעם הראשונה היא חוסלה אחרי פחות מעשר שניות. המלצה שלנו – תכפילו כמויות מראש
מצרכים
5 לימונים בינוניים חתוכים לרבעים
1 קופסת שימורים נוזל קוקוס מרוכז וממותק מזרח מערב
2 כוסות מים
1 ליטר קוביות קרח
אופן הכנה
- מניחים בבלנדר את הלימונים ומוזגים את המים.
- טוחנים יחד בפולסים – לא טחינה מלאה אלא רק כדי למעוך אותם קצת.
- מעבירים את הנוזלים למסננת ומחזירים את המיץ המסונן לבלנדר.
- מוסיפים את נוזל הקוקוס המרוכז והממותק ואת הקרח וטוחנים יחד למשקה חלק ומעט סמיך.
- מגישים עם כמה עלי נענע מעל.