מרגריטה תמרינדי קפואה
מרגריטה קפואה היא אחד הקוקטיילים הכי מרעננים וכיפים לשתייה בקיץ. שי-לי ליפא משדרגת את המשקה המוכר והאהוב עם טוויסט אסייתי – מחית תמרינדי חמצמצה
מצרכים
מצרכים ל-2 מנות:
1/3 כוס טקילה
1/3 כוס מיץ ליים או מיץ לימון
2 כפות קוואנטרו או טריפל סק
2 כפות סוכר חום בהיר
1 כף גדושה מחית תמרינדי
24 קוביות קרח
אופן הכנה
- מרסקים את כל החומרים בבלנדר עד לקבלת מרקם ברדי. יוצקים לכוסות קרות ומגישים.
מתכון: שי-לי ליפא
צילום: ינאי מנחם