• גודל גופן

פודינג צ’יה שוקולד עם בננה, קוקוס ושבבי שקדים

פודינג צ’יה שוקולד עם בננה, קוקוס ושבבי שקדים
גם טבעוני, גם שוקולדי וגם קל כל כך להכנה – מה צריך יותר מזה? פודינג צ'יה שוקולד בניחוח עדין של קוקוס עם בננה ושקדים

מצרכים

פודינג צ'יה

רבע כוס אבקת קקאו

4 כפות סילאן או מייפל

1 קורט מלח דק

1 כפית תמצית וניל

2 כוסות קרם קוקוס מזרח מערב

שני שליש כוס זרעי צ'יה

הגשה

1 בננה חתוכה לפרוסות

1 חופן קוקוס טחון מזרח מערב

1 חופן גפרורי שקדים או פקאן מסוכר

אופן הכנה

  1. מערבבים היטב בקערה את הקקאו, הסילאן, המלח ותמצית הווניל לתערובת חלקה ללא גושים.
  2. מוסיפים את קרם הקוקוס ומערבבים היטב. מוסיפים את זרעי הצ’יה ומערבבים שוב.
  3. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומקררים לפחות 4 שעות (מומלץ לילה שלם).
  4. מוציאים מהמקרר, מערבבים שוב ומעבירים לכוסות הגשה (במידה והפודינג סמיך מדי, אפשר לדלל אותו עם קרם קוקוס למרקם רצוי).
  5. מפזרים מעל פרוסות בננה, קוקוס ושקדים ומגישים.