דג לוקוס ברוטב שעועית שחורה ושום
2 סועדים
מצרכים
285 גרם דג לוקוס
30 גרם פלפל אדום
כף רוטב שעועית שחורה ושום (Pun Chun)
פרוסת גי'נג'ר טרי
3 בצל ירוק
למרינדה:
2 כפיות עמילן תירס
פלפל ומלח לפי הטעם
לתיבול:
כף רוטב שעועית שחורה ושום (Pun Chun)
1 כפית סוכר
4 כפות מים
1/2 כפית עמילן תירס
אופן הכנה
1. יש לשטוף את הדג היטב ולהכניס למרינדה.
2. מחממים במחבת שמן ומכניסים לתוכו את חתיכת הג'ינג'ר, להוסיף את הדג ולטגן עד להשחמה.
3. במחבת נפרדת מטגנים את הפלפל האדום, מוסיפים כף רוטב שעועית שחורה ושום (Pun Chun), כפית סוכר אחת, 4 כפות מים, 1/2 כפית עמילן תירס ומבשלים עד לרתיחה, מוסיפים את הבצל הירוק.
4. מניחים את הדג בצלחת ומוזגים מעל את הרוטב.