• גודל גופן

מאפינס מספגטי במילוי רוטב עגבניות וגבינות

מאפינס מספגטי במילוי רוטב עגבניות וגבינות

רוצים להפתיע את הילדים בארוחת צהריים טעימה וממש מפתיעה? תכינו מאפינס ספגטי עם רוטב עגבניות וגבינות!

מצרכים

מרכיבים ל-12 מאפינס:

לבסיס:

1 חבילת ספגטי די מרטיניו

50 גרם חמאה, מומסת

2 ביצים

50 גרם גבינת פרמז'ן, מגוררת דק

למלית:

250 גרם (1 גביע) קוטג'

50 גרם גבינת פרמז'ן, מגוררת דק

1 פחית רוטב עגבניות מוכן

200 גרם גבינת מוצרלה, מגוררת

אופן הכנה

  • מכינים את הבסיס: מבשלים את הספגטי לפי הוראות היצרן למצב אל דנטה ומסננים.

מאפינס מספגטי במילוי רוטב עגבניות וגבינות

  • מחממים תנור ל-180 מעלות. משמנים קלות תבנית שקעים.
  • מוסיפים לסיר עם הספגטי המסונן את החמאה, הביצים והגבינה ומערבבים היטב.
  • לוקחים קבוצת ספגטי, מניחים בשקע של תבנית שקעים, לוחצים ומעצבים לצורת קן. ממשיכים עם יתר השקעים.

מאפינס מספגטי במילוי רוטב עגבניות וגבינות

  • מערבבים בקערה את הקוטג', גבינת הפרמז'ן ורוטב העגבניות.
  • מחלקים את המלית באופן אחיד בין השקעים.

מאפינס מספגטי במילוי רוטב עגבניות וגבינות

  • מפזרים מעל את גבינת המוצרלה ואופים כ-30 דקות, עד שהמאפינס מזהיבים.
  • מגישים מיד.

מאפינס מספגטי במילוי רוטב עגבניות וגבינות