סלט טופו על בסיס מרינדת סויה טעימה במיוחד
מצרכים
100 גרם טופו (לסועד)
רוטה סויה יאמאסה מופחת נתרן – 100
שמן שומשום -2 כפו
מירין – 30 מי"ל
חסה ערבית
גמבה צהובה
גמבה אדומה
נבטים
בצל סגול
בצל ירוק
2 לימונים
ג'ינג'ר
אופן הכנה
לתוך קערה עמוקה יוצקים 100 סמ"ק רוטב סויה, 30 מי"ל מירין, מיץ המופק מ-2 לימונים, 2 כפות שמן שומשום, פלפל שחור וסנטימטר ג'ינג'ר מקולף וחתוך לרצועות.
את הטופו חותכים לקוביות של סנטימטר ומכניסים לקערת המרינדה ומשרים למשך חצי שעה לפחותמניחים בתנור בחום של ºC 200 למשך 6 דקות או עד שהטורטייה זהובה.
חותכים גמבה צהובה ואדומה, חסה ערבית, בצל סגול וירוק, מלפפון וסנטימטר מקולף של ג'ינג'ר לרצועות דקות
ת הירקות מעבירים לקערה מתבלים ב-2-3 כפות מיץ לימון, מלח, פלפל ומוסיפים נבטים ו-3 כפות מהמרינדה שיצרנו. מערבבים היטב ובעדינות
הוראות הגשה: על קערת הגשה עמוקה מניחים את הירקות המתובלים ומעליהם מפזרים את קוביות הטופו יחד עם רוטב המרינדה
בתיאבון!