סלט ירוקים ותפוחים בקראנצ’ דפי אורז
סלט ירוקים עם טריק קל שיוסיף פריכות לסלט ויהפוך אותו לעשיר ומגניב הרבה יותר. דפי האורז יספגו את הטעמים של הרוטב ויהיו טעימים בטירוף!
מצרכים
סלט
2 ראשי חסה לאליק חתוכים גס
1/4 כרוב לבן בינוני פרוס לרצועות דקות
2 גבעולי בצל ירוק קצוצים
1 תפוח עץ אדום בינוני נקי מליבה ופרוס לפרוסות דקות
1 סלסילה פטריות שמפיניון פרוסות דק
1 בצל סגול בינוני פרוס דק
200 גרם עגבניות שרי צבעוניות חצויות
5 יחידות דפי אורז מזרח מערב
רוטב
1/3 בקבוק רוטב לסלט עם למון גראס מזרח מערב
אופן הכנה
- מחממים תנור ל200 מעלות.
- מכינים את דפי האורז: טובלים את דפי האורז למשך חמש שניות במים קרים ומניחים על מגש מרופד בנייר אפייה.
- מרססים בספריי שמן את דפי האורז ואופים כ-10 דקות.
- מערבבים את מרכיבי הסלט, מוזגים מעל את רוטב הלמון גראס,מפוררים מעל את הקראנצ’ דפי אורז שאפינו בתנור ובתיאבון!