סלט פאפיה עם רצועות עוף מוקפץ עם סויה
6 סועדים
מצרכים
400 גרם חזה עוף פרוס לנתחים דקים
למשרה:
3 כפות רוטב סויה יאמאסה
3 שיני שום קצוצות
2 כפות ריבת משמש
לטיגון:
3 כפות שמן
לסלט:
200 גרם עלי רוקט טריים
1 פלפל אדום חתוך לרצועות
1 פלפל כתום חתוך לרצועות
1 גזר קלוף וחתוך לרצועות
1 פפאיה גדולה, מקולפת ופרוסה לפרוסות ללא הגרעינים
1/2 כוס אגוזי קאשיו אפויים
מיץ לימון סחוט
מלח, פלפל
אופן הכנה
1. מערבבים היטב את כל החומרים למשרה. מניחים את נתחי העוף במשרה לשעה.
2. מחממים במחבת מעט שמן ומטגנים את נתחי חזה העוף. מוציאים מהמחבת ומצננים מעט.
3. מוסיפים את השמן שנותר למחבת, מוסיפים את כל הירקות, למעט הפפאיה ומקפיצים כ-2 דקות, עד לספיגת הטעמים. מטבלים במלח ופלפל ומצננים.
4. מניחים בקערת הגשה את עלי הרוקט, מוסיפים מעל את נתחי העוף, הירקות והפפאיה ומפזרים מעל את הקאשיו.
מגישים חם או קר עם הרבה לימון סחוט.