צ’יפס מדפי אורז במילוי פרמזן ועשבי תיבול
מרטיבים את דף האורז, מברישים אותו בממרח שיצרנו, מגלגלים אותו, אופים כ-10 דקות ויש לכם צ'יפס מדפי אורז מושלם ופריך במיוחד
מצרכים
10 יחידות דפי אורז מרובעים מזרח מערב
150 גרם גבינת פרמזן מגוררת
1/4 כוס שומשום שחור מזרח מערב
1/4 כוס שומשום בטעם רוטב סויה מזרח מערב
ממרח
100 גרם חמאה מומסת
1/2 כוס שמן זית
2 שיני שום כתושות
1 חופן בזיליקום עלים קצוצים
1 חופן פטרוזיליה עלים קצוצים
1/2 כפית מלח דק
1/2 כפית פלפל שחור טחון
הגשה
1/2 כוס רוטב סויה יאמאסה מזרח מערב
1/2 כוס ספייסי מיונז מזרח מערב
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-200 מעלות.
- מערבבים יחד את מרכיבי הממרח.
- טובלים דף אורז לרגע במים קרים ומעבירים למשטח עבודה.
- מברישים בממרח שהכנו שכבה דקה ומפזרים מעל מעט פרמזן מגורד ותערובת שומשום שחור ושומשום בטעם רוטב סויה. מקפלים לצורת מקל צר וארוך.
- מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים כ10 דקות עד שמקלות הגבינה פריכים.