• גודל גופן

צ’יפס מדפי אורז במילוי פרמזן ועשבי תיבול

צ’יפס מדפי אורז במילוי פרמזן ועשבי תיבול
מרטיבים את דף האורז, מברישים אותו בממרח שיצרנו, מגלגלים אותו, אופים כ-10 דקות ויש לכם צ'יפס מדפי אורז מושלם ופריך במיוחד

מצרכים

10 יחידות דפי אורז מרובעים מזרח מערב
150 גרם גבינת פרמזן מגוררת
1/4 כוס שומשום שחור מזרח מערב
1/4 כוס שומשום בטעם רוטב סויה מזרח מערב
ממרח
100 גרם חמאה מומסת
1/2 כוס שמן זית
2 שיני שום כתושות
1 חופן בזיליקום עלים קצוצים
1 חופן פטרוזיליה עלים קצוצים
1/2 כפית מלח דק
1/2 כפית פלפל שחור טחון
הגשה
1/2 כוס רוטב סויה יאמאסה מזרח מערב
1/2 כוס ספייסי מיונז מזרח מערב

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-200 מעלות.
  2. מערבבים יחד את מרכיבי הממרח.
  3. טובלים דף אורז לרגע במים קרים ומעבירים למשטח עבודה.
  4. מברישים בממרח שהכנו שכבה דקה ומפזרים מעל מעט פרמזן מגורד ותערובת שומשום שחור ושומשום בטעם רוטב סויה. מקפלים לצורת מקל צר וארוך.
  5. מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים כ10 דקות עד שמקלות הגבינה פריכים.