• גודל גופן

קסדיה במילוי גבינה וירקות עם גוואקמולי

קסדיה במילוי גבינה וירקות עם גוואקמולי

ישראל אהרוני מכין את הטוסט המקסיקני המושלם – קסדיה מטורטיות במילוי גבינה וירקות שמגישים עם גוואקמולי. נוסעים למקסיקו בלי לארוז מזוודה

מצרכים

לגוואקמולי:

2 אבוקדו בינוניים

2 עגבניות בינוניות

1 פלפל צ’ילי אדום קטן

3 גבעולי בצל ירוק

1/2 צרור כוסברה

4 כפות מיץ לימון

1 כפית מלח דק

1/4 כפית פלפל שחור גרוס

 

לקסדיה:

1 חבילה טורטייה גדולה El Sabor

1 חבילה גבינת מנצ’גו (מגוררת)

1 צנצנת פלפלים קלויים

פלפל צ’ילי אדום קטן

1 חופן כוסברה (רק העלים)

2 גבעולי בצל ירוק

2 עגבניות קטנות

אופן הכנה

  1. מכינים את הגוואקמולי: קולפים את האבוקדו ומועכים למחית חלקה. מעבירים לקערה.
  2. חותכים את העגבניות לקוביות קטנות. קוצצים דק את הפלפל החריף, הבצל הירוק והכוסברה.
  3. מוסיפים לאבוקדו את כל מצרכי הגוואקמולי, מערבבים, טועמים ומתקנים תיבול.
  4. מכינים את הקסדיה: מחממים מחבת על אש בינונית.
  5. פורסים את העגבניות והפלפל החריף לפרוסות דקות. קוצצים את הכוסברה ואת הבצל הירוק.
  6. מניחים במחבת טורטייה אחת, מעליה מפזרים מעט גבינה, פלפלים קלויים, פרוסות עגבנייה, כוסברה, בצל ירוק ופלפל חריף. מפזרים עוד מעט גבינה, מניחים עוד טורטייה מעל ומועכים מעט.
  7. מטגנים 2 דקות, הופכים בעזרת צלחת לצד השני ומטגנים עוד 2 דקות.
  8. חותכים את הקסדיה למשולשים ומגישים עם גוואקמולי.