קערות טורטיה במילוי סלט
בא לכם לגוון בסלט שלכם? שימו אותו בתוך טורטייה קריספית שתשדרג לכם את הסלט
מצרכים
מרכיבים ל-6 מנות:
קערות:
6 טורטיות (1 חבילה) של מזרח ומערב
6 כפיות שמן
סלט:
1 ראש חסה רומית
12 עגבניות שרי, חצויות
1 בצל סגול, חתוך לחצאי טבעות
1 קופסת שימורי תירס
1 אבוקדו בינוני, חתוך לרצועות
1/2 כפית מלח
1/4 כפית פלפל שחור
רוטב:
60 מ"ל (1/4 כוס) שמן זית
60 מ"ל (1/4 כוס) מיץ לימון
1-2 שיני שום, כתושות
הגשה:
1/2 צרור עלי כוסברה, קצוצים
אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-180 מעלות.
- משמנים קלות קערות שמתאימות לתנור ומסדרים בתוכן את הטורטיות.
- אופים כ-10-12 דקות, או עד שהטורטיות מזהיבות ומתייצבות לכדי צורת קערה.
- מכינים את הסלט: שמים בקערת ערבוב גדולה את כל מרכיבי הסלט ומערבבים.
- מכינים את הרוטב: מערבבים בקערית את כל המרכיבים.
- מרכיבים את המנה: מערבבים את הסלט עם הרוטב ומחלקים בין קערות הטורטייה.
- מפזרים את הכוסברה ומגישים מיד.