שבלולי טורטייה לאירוח מושלם
שבלולי טורטייה מקסיקנית לארוחה משביעה וגם – מפתיעה. שבלולי טורטייה יפהפיים לאירוח מושלם, עם גוואקמולי וקוביות עוף ברוטב פיקנטי
מצרכים
מצרכים ל-16 שבלולים:
4 טורטיות קטנות מזרח ומערב
300 גרם חזה עוף מוכן, קר וקצוץ לפיסות קטנות
5 כפות מיונז
2 כפות סרירצ'ה מזרח ומערב
צרור עלי כוסברה נקיים ושטופים
גוואקומולי
אבוקדו גדול בשל
20 עלי כוסברה
כף מיץ לימון
½ בצל סגול קטן, קצוץ לקוביות קטנות
מלח פלפל
אופן הכנה
- מכינים את הגוואקמולי: מועכים את האבוקדו במזלג כך שחלקו יהיה מחית וחלקו יישאר בגושים, מערבבים אליו את הבצל והכוסברה. מתבלים בלימון מלח ופלפל.
- מערבבים היטב את המיונז עם רוטב הסרירצ’ה.
- מניחים טורטייה, מורחים עליה את המיונז סרירצ’ה, מעליו מניחים חזה עוף קצוץ, מעל גוואקומלי ובסוף גם עלי כוסברה טריים. מגלגלים לכדי רול.
- פורסים כל רול לחצי ואז את החצי שוב לחצי כך שנוצרים ארבעה שבלולים יפים.
- מעמידים על צלחת הגשה את השבלולים כך שתוכנם פונה למעלה ורואים את הספירלה. מפזרים קצת עלי כוסברה מעל ומגישים.