ברווז שלם צלוי ברוטב שזיפים
פרויקט מיוחד מביא לכם מגוון מנות חג שיגרמו לסועדים סביב השולחן ללקק את האצבעות. בתיאבון וחג שמח!
מצרכים
1 יח' ברווז שלם
אופן הכנה
מתבלים את הברווז במלח ופלפל וצולים כ- 30 דק' בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות.
מוציאים את הברווז מהתנור ומושחים אותו ברוטב השזיפים מחזירים לתנור ל -5 דק' וחוזרים על הפעולה פעמיים שלוש.
לבסוף מוסיפים את השזיפים החתוכים ואופים יחד כ- 10 דק', מוסיפים את הבצל הירוק וצולים כמה דקות נוספות.
בתיאבון!