כדורי עוף בטריאקי על שיפוד
משדרגים את העל האש הביתי ומכינים כדורי עוף ברוטב טריאקי על שיפוד!
מצרכים
500 גרם חזה עוף טחון
½ צרור עלי פטרוזיליה / כוסברה, קצוצים דק-דק
2 שיני שום, כתושות
2 כפות שמן זית
1 כף שמן שומשום מזרח ומערב
מלח ופלפל
½ כוס פירורי לחם פנקו מזרח ומערב
מעט שמן לטיגון
זיגוג והגשה:
רוטב טריאקי מזרח ומערב
בצל ירוק, קצוץ
שומשום
אופן הכנה
- שמים בקערת ערבוב גדולה את העוף, עשבי התיבול, השום, שני סוגי השמן ופירורי הלחם ומערבבים היטב למסה דביקה.
- יוצרים מהמסה כדורים קטנים ונועצים על שיפוד עץ.
- מחממים קצת שמן במחבת, מניחים את השיפודים ומטגנים משני הצדדים עד להזהבה יפה.
- מברישים את כדורי העוף ברוטב טריאקי וממשיכים לטגן עד שנוצר זיגוג מבריק.
- מפזרים בצל ירוק ושומשום ומגישים מיד.