• גודל גופן

כריך פרגיות ברוטב קארי

כריך פרגיות ברוטב קארי

כריך פרגיות מושחת ואסייתי, מתבשל ברוטב קארי ירוק. כריך מטורף, עשיר וממכר שכל מי שיטעם אותו יבקש מכם את המתכון. תהנו!

מצרכים

8 כפות שמן קנולה

5 יחידות סטייק פרגית

1 קורט מלח דק

1 קורט שבבי צ’ילי יבש

2 כפיות ממרח קארי ירוק מזרח מערב

1 בצל בינוני קצוץ

1 כף רוטב צ’ילי מתוק מזרח מערב

רוטב מיונז קארי

3 כפות מיונז

1 כפית ממרח קארי ירוק מזרח מערב

1 כף מיץ לימון מרבע לימון

הגשה

6 עלי חסה לאליק

2 כפיות רוטב צ’ילי מתוק מזרח מערב

4 פרוסות לחם לבן

אופן הכנה

  1. מכינים את הפרגיות: במחבת מחממים 5 כפות שמן וצורבים את הפרגיות למשך כ-3 דקות מכל צד עם מעט מלח וצ'ילי גרוס. לבסוף, מוציאים את הפרגיות לצלחת (הפרגיות צריכות להיות מוכנות בערך 70 אחוז).
  2. לאותה המחבת מוסיפים 3 כפות שמן ו-2 כפיות קארי ירוק ומערבבים כדי לפתוח את הקארי בשמן.
  3. מוסיפים את הבצל הקצוץ למחבת ומערבבים במשך כ-2 דקות.
  4. פורסים את הפרגיות הצלויות ומוסיפים למחבת.
  5. מוסיפים 2 כוסות מים וכף צ'ילי מתוק ומערבבים.
  6. מכינים את רוטב המיונז קארי: מערבבים בקערה את מרכיבי הרוטב.
  7. מרכיבים את הכריך: צורבים את הלחם על מחבת, מורחים צ'ילי מתוק על פרוסה אחת ורוטב מיונז קארי על הפרוסה השנייה, שמים את הפרגית עם הקארי, חסה מעל וסוגרים את הכריך. בתאבון.