כריך פרגיות ברוטב קארי
כריך פרגיות מושחת ואסייתי, מתבשל ברוטב קארי ירוק. כריך מטורף, עשיר וממכר שכל מי שיטעם אותו יבקש מכם את המתכון. תהנו!
מצרכים
8 כפות שמן קנולה
5 יחידות סטייק פרגית
1 קורט מלח דק
1 קורט שבבי צ’ילי יבש
2 כפיות ממרח קארי ירוק מזרח מערב
1 בצל בינוני קצוץ
1 כף רוטב צ’ילי מתוק מזרח מערב
רוטב מיונז קארי
3 כפות מיונז
1 כפית ממרח קארי ירוק מזרח מערב
1 כף מיץ לימון מרבע לימון
הגשה
6 עלי חסה לאליק
2 כפיות רוטב צ’ילי מתוק מזרח מערב
4 פרוסות לחם לבן
אופן הכנה
- מכינים את הפרגיות: במחבת מחממים 5 כפות שמן וצורבים את הפרגיות למשך כ-3 דקות מכל צד עם מעט מלח וצ'ילי גרוס. לבסוף, מוציאים את הפרגיות לצלחת (הפרגיות צריכות להיות מוכנות בערך 70 אחוז).
- לאותה המחבת מוסיפים 3 כפות שמן ו-2 כפיות קארי ירוק ומערבבים כדי לפתוח את הקארי בשמן.
- מוסיפים את הבצל הקצוץ למחבת ומערבבים במשך כ-2 דקות.
- פורסים את הפרגיות הצלויות ומוסיפים למחבת.
- מוסיפים 2 כוסות מים וכף צ'ילי מתוק ומערבבים.
- מכינים את רוטב המיונז קארי: מערבבים בקערה את מרכיבי הרוטב.
- מרכיבים את הכריך: צורבים את הלחם על מחבת, מורחים צ'ילי מתוק על פרוסה אחת ורוטב מיונז קארי על הפרוסה השנייה, שמים את הפרגית עם הקארי, חסה מעל וסוגרים את הכריך. בתאבון.