• גודל גופן

לזניית בולונז פיקנטית מטורטיות

לזניית בולונז פיקנטית מטורטיות

לזנייה בולונז כמו שלא הכרתם. לזנייה פיקנטית עשויה משכבות של טורטייה שרק תרצו להמשיך ולאכול כל היום

מצרכים

1 חבילת טורטיות של מזרח ומערב

לבולונז פיקנטי:

3 כפות שמן זית

1 בצל, חתוך לקוביות קטנות

500 גרם בשר בקר טחון

1 קופסה (400 גרם) רוטב עגבניות מוכן ללזניה

1 קופסה קטנות רסק עגבניות

1 כף מחית קארי מזרח מערב, או לפי הטעם

2-3 כפות רוטב סויה יאמאסה מזרח ומערב, או לפי הטעם

1/4 כפית פלפל שחור, או לפי הטעם

הגשה:

עלי בזיליקום

אופן הכנה

  • מחממים את התנור ל-190 מעלות. משמנים קלות תבנית אפייה עגולה שמתאימה בקוטר לטורטיות.
  • מכינים את הבולונז: מחממים את השמן במחבת ומטגנים את הבצל עד להזהבה. מוסיפים את הבשר הטחון וממשיכים לטגן, תוך שבירת הגושים, עד שהוא מחליף את צבעו. מוסיפים את רוטב ורסק העגבניות, מתבלים במחית הקארי, הסויה והתבלינים וממשיכים לבשל על אש נמוכה עוד 10 דקות. מכבים את האש ומצננים מעט.

לזניית בולונז פיקנטית מטורטיות

  • מרכיבים את הלזניה: מניחים בתחתית התבנית טורטייה אחת ומשטחים מעל כמות נדיבה של הבולונז. ממשיכים הלאה באותה הצורה עם יתר הטורטיות והבולונז. מסיימים עם טורטייה. משמנים קלות את פני הטורטייה האחרונה.

לזניית בולונז פיקנטית מטורטיות לזניית בולונז פיקנטית מטורטיות לזניית בולונז פיקנטית מטורטיות לזניית בולונז פיקנטית מטורטיות

  • אופים כ-20 דקות, או עד שהלזניה מזהיבה.
  • מגישים מיד.

לזניית בולונז פיקנטית מטורטיות