• גודל גופן

עוף בקארי וקרם קוקוס עם בטטות ואפונה

עוף בקארי וקרם קוקוס עם בטטות ואפונה
מנת מסעדות מטריפה אצלכם במטבח – עוף בקארי אדום משגע עם קרם קוקוס עשיר, בטטות מתקתקות, עדשים ואפונה רכה שמשדרגת הכל!

מצרכים

1 כף אבקת מרק עוף מומס בכוס מים רותחים

1 כף שמן חמניות

2 כפות ממרח קארי אדום מזרח מערב

2 יחידות חזה עוף שלם חתוך לקוביות בגודל ביס

2 בטטות קלופות חתוכות לגודל ביס

4 כפות עדשים אדומות

4 כפות מים רותחים

1 קרטון קרם קוקוס קטן מזרח מערב

חצי כוס אפונה ירוקה קפואה

אופן הכנה

  1. ממיסים את אבקת המרק בכוס מים רותחים. מערבבים היטב עד שאין גושים.
  2. מחממים את שמן החמניות במחבת גדולה או בווק, מוסיפים את מחית הקארי ומערבבים במשך דקה.
  3. מוסיפים למחבת את העוף, הבטטה והעדשים ומערבבים היטב לציפוי מלא בקארי.
  4. מוסיפים את המים הרותחיםעם אבקת המרק, 4 כפות מים נוספות וקרם הקוקוס. מרתיחים ומבשלים במשך 15 דקות על אש בינונית.
  5. מוסיפים את האפונה, מרתיחים שוב ומבשלים על אש בינונית 5 דקות נוספות.
  6. טועמים ובמידת הצורך מוסיפים מלח. מגישים עם אורז לבן.