• גודל גופן

עראייס טורטיה מעולה

עראייס טורטיה מעולה
העולם הערבי פוגש את המזרח – עראייס טורטיה עם בשר איכותי, תיבול מדויק וביס אחד שיפתח לכם את התיאבון! ארוחה שלמה מפנקת

מצרכים

750 גרם בשר בקר טחון – בשר אונטריב טחון (מספר 2)

1 בצל בינוני

1/2 צרור פטרוזיליה

2 כפות רוטב סויה יאמאסה מזרח מערב

1 כפית פלפל שחור טחון

1 כפית מלח דק

1/2 כפית בהרט

1 חבילה טורטייה גדולה מזרח מערב

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-160 מעלות טורבו.
  2. חותכים דק את הבצל ומוסיפים לקערה יחד עם הבשר.
  3. קוצצים היטב את הפטרוזיליה ומצרפים לקערה.
  4. מתבלים ברוטב סויה, פלפל שחור, מלח דק ובהרט ומערבבים היטב עד לקבלת מסה אחידה.
  5. חוצים את הטורטיות, ממלאים את החצאים בבשר וסוגרים לרבעים.
  6. צורבים היטב את את העראייס במחבת פסים.
  7. שמים על תבנית התנור נייר אפייה, מניחים את הטורטיות על רשת תבנית התנור ומכניסים את שתיהן לתנור כך שבמהלך האפייה הנוזלים של הטורטיה לא ילכלו את התנור אלא יטפטו על התבנית.
  8. מכניסים לתנור למשך 20 דקות. מגישים לצד טחינה, ירקות טריים וחמוצים.