• גודל גופן

פסטה רוזה צמחונית לארוחה בשרית!

פסטה רוזה צמחונית לארוחה בשרית!

משוגעים על פסטה ברוטב רוזה? מעכשיו תוכלו לאכול את המנה האהובה גם בארוחה בשרית! מתכון קל להכנה של פסטה רוזה צמחונית טעימה בטירוף

מצרכים

1 כף שמן זית

1 פחית שימורי עגבניות מרוסקות (רצוי איטלקי, של מוטי)

5 גבעולי בצל ירוק (רק החלק הלבן) קצוץ

3 שיני שום כתושות

8 עלי בזיליקום קצוצים

1 כפית אורגנו יבש

כפית מלח

½ כוס קרם קוקוס מזרח ומערב

להגשה:

5 עלי בזיליקום פרוסים לאורך לרצועות דקות

אופן הכנה

  1. שופכים את שמן הזית למחבת, מוסיפים את העגבניות המרוסקות ומבשלים במשך כ-10 דקות על אש נמוכה. כשהמים מתחילים להיפרד מהעגבניות, מוסיפים את המלח ומערבבים. ממשיכים לבשל עוד 15 דקות.
  2. מוסיפים את השום והבצל, האורגנו והבזיליקום וממשיכים לבשל במשך 5 דקות נוספות.
  3. מוסיפים את קרם הקוקוס וממשיכים לבשל עוד 5 דקות תוך כדי ערבוב.
  4. מבשלים את הפסטה על פי הוראות היצרן ומסננים.
  5. מעבירים מוט בלנדר ברוטב ליצירת רוטב חלק ואחיד. טועמים ומוסיפים מלח אם צריך.
  6. שופכים את הרוטב אל הפסטה ומערבבים היטב.
  7. מגישים בעיטור רצועות הבזיליקום.