• גודל גופן

רצועות פילה בקר מוקפצות עם ירקות

רצועות פילה בקר מוקפצות עם ירקות

4 סועדים

מצרכים

400 גרם פילה בקר חתוך לרצועות,

200 גרם אטריות ביצים מבושלות,

1 זוקיני חתוך אלכסוני ללא הליבה,

1/2 פלפל אדום חתוך לרצועות דקות,

1/2 בצל סגול קלוף וחתוך לרצועות דקות,

1 גזר קלוף וחתוך לרצועות דקות,

4 גבעולים של בצל ירוק חתוכים בצורה אלכסונית,

1/2 כוס כוסברה חתוכה גס,

4 כפות שמן לטיגון הבשר,

1 שן שום קצוצה.

לרוטב :

8 כפות סויה יאמאסה,

4 כפות סוכר,

2 כפות מים (אפשר יין לבן),

1 כף רסק עגבניות,

1/2 כפית פלפל שחור גרוס.

אופן הכנה

אופן הכנת הרוטב: מעבירים לסיר את כל המצרכים ומחממים על להבה בינונית עד שהסוכר מתמוסס ורסק העגבניות מתמזג עם הרוטב ומניחים בצד.

אופן הכנת המנה:
1. מחממים מחבת עם שמן ומטגנים את רצועות הפילה כ-2 דקות.

2. מוציאים את רצועות הפילה לצלוחית ומטגנים את הירקות באותה מחבת על פי הסדר הבא: בצל, שום (כ-10 שניות), גזר, פלפל וזוקיני. כל ירק כ- 20 שניות הקפצה.
מוסיפים את הנודלס אל המחבת יחד עם הפילה וחלק מהרוטב שהוכן מראש.

3.ממשיכים בערבוב ובודקים טעם, אם חסר מוסיפים עוד רוטב. לפני ההגשה מוסיפים בצל ירוק וכוסברה קצוצה.