שניצל אסייתי בציפוי פאנקו
שניצל כזה לא אכלתם! הטריק של אפונת הווסאבי במעטפת של השניצל הולכת להפתיע אתכם ברמות. מתכון משודרג לקלאסיקה שכולנו אוהבים
מצרכים
1/2 ק"ג פילה עוף
1 כוס קמח לבן
2 ביצים M
1 כפית רוטב סויה יאמאסה מזרח מערב
3 כפות אפונת וואסבי מזרח מערב
2 כוסות פירורי פנקו מזרח מערב
שמן קנולה לטיגון עמוק
רוטב
1 כף שטוחה רכז תמרהינדי מזרח מערב
1 כפית סילאן
3 כפות מיונז
אופן הכנה
- מקמחים את פילה העוף.
- בקערה נפרדת מערבבים את הביצים ורוטב הסויה.
- טוחנים את אפונת הוואסבי ומערבבים עם פירורי הפנקו.
- מעבירים את פילה העוף המקומח לקערת הביצים והסויה, מוציאים וטובלים בקערת הפנקו עם אפונת הווסאבי.
- מטגנים את השניצלים עד להזהבה בשמן עמוק.
- מערבבים את מרכיבי הרוטב ומגישים לצד השניצלים.