מאפינס מספגטי במילוי רוטב עגבניות וגבינות
רוצים להפתיע את הילדים בארוחת צהריים טעימה וממש מפתיעה? תכינו מאפינס ספגטי עם רוטב עגבניות וגבינות!
מצרכים
מרכיבים ל-12 מאפינס:
לבסיס:
1 חבילת ספגטי די מרטיניו
50 גרם חמאה, מומסת
2 ביצים
50 גרם גבינת פרמז'ן, מגוררת דק
למלית:
250 גרם (1 גביע) קוטג'
50 גרם גבינת פרמז'ן, מגוררת דק
1 פחית רוטב עגבניות מוכן
200 גרם גבינת מוצרלה, מגוררת
אופן הכנה
- מכינים את הבסיס: מבשלים את הספגטי לפי הוראות היצרן למצב אל דנטה ומסננים.
- מחממים תנור ל-180 מעלות. משמנים קלות תבנית שקעים.
- מוסיפים לסיר עם הספגטי המסונן את החמאה, הביצים והגבינה ומערבבים היטב.
- לוקחים קבוצת ספגטי, מניחים בשקע של תבנית שקעים, לוחצים ומעצבים לצורת קן. ממשיכים עם יתר השקעים.
- מערבבים בקערה את הקוטג', גבינת הפרמז'ן ורוטב העגבניות.
- מחלקים את המלית באופן אחיד בין השקעים.
- מפזרים מעל את גבינת המוצרלה ואופים כ-30 דקות, עד שהמאפינס מזהיבים.
- מגישים מיד.