פאי אישי מפסטה ריגטוני עם גבינות
אורחים מגיעים ואתם רוצים להכין מנה מרשימה שלא לוקחת יותר מדי זמן? תכינו פאי פסטה וגבינות במנות אישיות!
מצרכים
מרכיבים ל-3-4 פאים אישיים:
1 חבילת פסטה ריגטוני די מרטיניו
לרויאל:
250 מ"ל (1 מיכל) שמנת מתוקה
200 גרם גבינת מוצרלה, מגוררת דק
100 גרם גבינת פרמז'ן, מגוררת דק
2 ביצים
1/2 כפית מלח
1/4 כפית פלפל שחור
מעט אגוז מוסקט
להגשה:
עגבניות מיובשות
עלי בזיליקום טריים
אופן הכנה
- מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן למצב אל דנטה (לא עד הסוף) ומסננים.
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- מכינים את הרויאל: מערבבים בקערה את כל המרכיבים עד לאיחוד החומרים. שומרים בצד קצת גבינת פרמז'ן.
- מסדרים את הפסטה המבושלת בעמידה בצפיפות (עם פתח הצינורות כלפי מעלה) בתוך רינגים אישיים או תבנית.
- יוצקים מעל את הרויאל ומפזרים את יתרת הפרמז'ן.
- אופים את המאפה במשך כ-20 דקות, עד שהחלק העליון שלו מזהיב יפה.
- מצננים טיפה, מחלצים מהרינג / התבנית, מפזרים עגבניות מיובשות ועלי בזיליקום ומגישים מיד.