בראוניז מושחתים עם מיסו
בראוניז שוקולד זה טעים, אבל בראוניז שוקולד עם מיסו זה פשוט מדהים!
מצרכים
- מרכיבים לתבנית מרובעת 20 ס"מ:
200 גרם שוקולד מריר או חלב, שבור לקוביות
100 גרם חמאה, חתוכה לקוביות
300 גרם (1.5 כוסות) סוכר
3 ביצים M
2-3 כפות מיסו בהיר של מזרח ומערב
70 גרם (1/2 כוס) קמח
35 גרם (1/4 כוס) קקאו איכותי מנופה
תוספות:
100 גרם שוקולד, קצוץ גס
½ כוס אגוזי פקאן, קצוצים גס
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה.
- ממיסים במיקרוגל או על באן מרי את השוקולד והחמאה ומערבבים לתערובת חלקה.
- מוסיפים לקערה את הסוכר ומערבבים היטב.
- מוסיפים את הביצים והמיסו וממשיכים לערבב עד שמתקבלת תערובת אחידה.
- מוסיפים את הקמח וקקאו וממשיכים לערבב עד שמתקבלת תערובת אחידה, סמיכה וחלקה. מוסיפים את התוספות ומערבבים בפעם האחרונה.
- יוצקים את המסה לתוך התבנית, מיישרים ואופים כ-30 דקות, או עד שהבראוניז נאפים ומתחילים להיסדק בחלק העליון.
- מצננים, חותכים לריבועים ומגישים.
- שומרים בכלי אטום במקרר.