טאקוס מתוקים במילוי קרם קוקוס קפוא
האורחים ישתגעו מהקינוח הזה: טאקוס מתוקים במילוי קרם קוקוס קפוא וציפוי שוקולד!
מצרכים
מעטפת:
1 חבילה טורטיות קטנות מזרח ומערב
300 גרם שוקולד מריר / חלב
3 כפות שמן קוקוס מזרח ומערב
קרם קוקוס:
250 מ"ל (מיכל קטן) שמנת מתוקה
250 מ"ל (מיכל קטן) קרם קוקוס מזרח ומערב
100 גרם שוקולד לבן, מומס
80 גרם (1 חבילה) אינסטנט פודינג וניל
הגשה:
בוטנים קצוצים
אופן הכנה
- ממיסים את השוקולד ושמן הקוקוס במיקרוגל או על באן מרי ומערבבים עד שמתקבלת תערובת חלקה.
- שמים את הטורטיות על משטח העבודה, מקטינים בעזרת חיתוך מסביב לקערה, ומורחים בשכבה אחידה של השוקולד המומס. שומרים את שאריות השוקולד בצד.
- לוקחים טורטיות, מקפלים חצי-חצי כמעט עד הסוף ומניחים בין השקעים של תבנית שקעים הפוכה. מכניסים למקפיא ל-20 דקות.
- מכינים את הקרם: מקציפים את השמנת המתוקה עד שהיא מסמיכה והופכת לקצפת רכה. מוסיפים את קרם הקוקוס, השוקולד הלבן והאינסטנט פודינג וממשיכים להקציף עד שמתקבל קרם סמיך. מעבירים לשקית זילוף ושומרים בקירור.
- מוציאים את התבנית עם הטורטיות מהמקפיא, וממלאים את המעטפת בקרם הקוקוס. מחזירים למקפיא לשעתיים, או עד שהמילוי מתייצב לגמרי.
- מחממים את שאריות השוקולד אם הם הספיקו להתייצב. לוקחים טורטייה, טובלים בשוקולד ומפזרים מעל כמות נדיבה של בוטנים קצוצים.
- מגישים מיד או שומרים במקפיא.