בננה לוטי מדפי אורז: טוויסט מגניב למנה האסייתית המפורסמת!
קבלו את הקינוח התאילנדי הפופולרי והאהוב, והפעם עם טוויסט בעלילה: בננה לוטי מדפי אורז! קרפ מטוגן במילוי בננה נמסה ורוטב חלב קוקוס ממותק
מצרכים
מצרכים ל-4 מנות
8 דפי אורז צבעוניים מזרח ומערב
1 ביצה
¼ כוס חלב
3 בננות, פרוסות לפרוסות בעובי 1 סנטימטר
2 כפיות חמאה
4 כפות חלב קוקוס מרוכז וממותק מזרח ומערב
הגשה:
גלידת וניל
בננה פרוסה
אופן הכנה
- טורפים את הביצה עם החלב ומעבירים לצלחת עמוקה רחבה שתכיל את דפי האורז.
- לוקחים 2 דפי אורז וטובלים אותם בבלילה יחד במשך כ-1/2 דקה, עד שהם מתרככים, אבל לא הופכים מושי.
- מניחים את הדף הכפול על משטח העבודה ומסדרים במרכזו פרוסות בננה. מקפלים בזהירות את הקצוות מכל הצדדים כך שתווצר לנו מעטפה מרובעת.
- מלהיטים מחבת עם ½ כפית חמאה ומעבירים את הבננה לוטי אל המחבת.
- מטגנים את דפי האורז כמה דקות מכל צד עד לקבלת קריספיות וזהבהבות.
- מוציאים את הבננה לוטי מהמחבת, ובעזרת הכף מזלפים את חלב הקוקוס הממותק מעל. כף לכל בננה לוטי.
- מגישים מיד, אפשר עם גלידת וניל ופרוסות בננה טריות ליד.