פסטה רוזה צמחונית לארוחה בשרית!
משוגעים על פסטה ברוטב רוזה? מעכשיו תוכלו לאכול את המנה האהובה גם בארוחה בשרית! מתכון קל להכנה של פסטה רוזה צמחונית טעימה בטירוף
מצרכים
1 כף שמן זית
1 פחית שימורי עגבניות מרוסקות (רצוי איטלקי, של מוטי)
5 גבעולי בצל ירוק (רק החלק הלבן) קצוץ
3 שיני שום כתושות
8 עלי בזיליקום קצוצים
1 כפית אורגנו יבש
כפית מלח
½ כוס קרם קוקוס מזרח ומערב
להגשה:
5 עלי בזיליקום פרוסים לאורך לרצועות דקות
אופן הכנה
- שופכים את שמן הזית למחבת, מוסיפים את העגבניות המרוסקות ומבשלים במשך כ-10 דקות על אש נמוכה. כשהמים מתחילים להיפרד מהעגבניות, מוסיפים את המלח ומערבבים. ממשיכים לבשל עוד 15 דקות.
- מוסיפים את השום והבצל, האורגנו והבזיליקום וממשיכים לבשל במשך 5 דקות נוספות.
- מוסיפים את קרם הקוקוס וממשיכים לבשל עוד 5 דקות תוך כדי ערבוב.
- מבשלים את הפסטה על פי הוראות היצרן ומסננים.
- מעבירים מוט בלנדר ברוטב ליצירת רוטב חלק ואחיד. טועמים ומוסיפים מלח אם צריך.
- שופכים את הרוטב אל הפסטה ומערבבים היטב.
- מגישים בעיטור רצועות הבזיליקום.