• גודל גופן

כדורי בשר קוריאנים

כדורי בשר קוריאנים

מצרכים

לכדורי בשר:
500 גרם בשר בקר טחון
3 גבעולי בצל ירוק קצוצים
2 שיני שום כתושות
1 ביצה
1/2 כוס פירורי לחם פנקו של מזרח ומערב
2 כפות רוטב צ'ילי של מזרח ומערב
1 כפית ג'ינג'ר קצוץ
1 כפית מלח
1/2 כפית פלפל לבן
שמן לטיגון
לזיגוג:
1/3 כוס ריבת משמש חלקה
2 כפות רוטב צ'ילי של מזרח ומערב
1.5 כפות חומץ אורז של מזרח ומערב
1-2 כפות רוטב סויה של מזרח ומערב, או לפי הטעם
להגשה:
בצק ירוק קצוץ
שומשום בטעם ווסאבי של מזרח ומערב

אופן הכנה

1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
2. מכינים את כדורי הבשר: מערבבים בקערה את כל המרכיבים, למעט השמן לטיגון, לתערובת אחידה. קורצים קציצות בגודל פינגפונג ומסדרים על מגש.
3. מחממים שמן במחבת ומטגנים את הקציצות מכל הצדדים.
4. מעבירים את הקציצות המטוגנות לתבנית אפייה ואופים בתנור כ-10 דקות.
5. מכינים את הזיגוג: מבשלים את כל המרכיבים בסיר קטן כ-5 דקות עד שהזיגוג מתחיל להסמיך.
6. מוציאים את הקציצות מהתנור, מברישים בנדיבות בזיגוג, מפזרים בצל ירוק ושומשום בטעם ווסאבי ומגישים מיד.