• גודל גופן

אטריות ביצים מוקפצות עם רוטב סויה משגע

אטריות ביצים מוקפצות עם רוטב סויה משגע
אטריות ביצים ברוטב סויה בועט – כל מה שצריך בשביל המתכון הזה, זה רבע שעת עבודה, תיאבון ומספר חומרי גלם בסיסיים!

מצרכים

חצי חבילת אטריות ביצים 'מזרח ומערב'

2 כפות שמן קנולה

4 יחידות בצל ירוק חתוך גס

1 גזר קלוף וחתוך לרצועות

2 שיני שום פרוסות

1 צ'ילי אדום חתוך לפרוסות

חופן נבטים

 

רוטב

¼ כוס סויה כהה 'מזרח ומערב'

2 כפות סויה יאמאסה 'מזרח ומערב'

3 כפות סוכר חום דמררה

4 כפות שמן שומשום 'מזרח ומערב'

אופן הכנה

  1. מכינים את האטריות: מכינים את אטריות הביצים לפי הוראות היצרן ומסננים.
  2. מכינים את הרוטב: מערבבים את כל רכיבי הרוטב בקערה.
  3. מטגנים במחבת את הבצל הירוק ומשאירים חופן בצד לסוף הבישול. מוסיפים את הגזר, השום והצ’ילי וממשיכים לטגן במשך 4 דקות.
  4. מוסיפים למחבת את האטריות המוכנות והרוטב. ממשיכים לבשל במשך 8 דקות תוך כדי ערבוב עם כף עץ, עד שהרוטב מעט מתאדה והאטריות מעט מתקרמלות ומקבלות צבע כהה.
  5. מוסיפים את הנבטים והבצל הירוק הנותר, מערבבים, ממשיכים לבשל כדקה נוספת ומגישים.