• גודל גופן

קינוח פניני טפיוקה ופירות צבעוניים

קינוח פניני טפיוקה ופירות צבעוניים

קינוח בכוסות אישיות שלא צריך לחלוק בכלל – פניני טפיוקה קטנות עם קרם קוקוס קרמי ומתקתק ופירות העונה לבחירתכם!

מצרכים

שלושת רבעי כוס סוכר לבן

1 פחית או 300 מ"ל קרם קוקוס מזרח מערב

1 כפית תמצית וניל

6 כוסות מים רותחים

1 כוס פניני טפיוקה מזרח מערב

4 יחידות פירות טריים לבחירתכם – מנגו, נקטרינה, אגס או מלון

אופן הכנה

  1. יוצקים לסיר את קרם הקוקוס עם הסוכר ותמצית הווניל. מביאים לרתיחה וממשיכים לבשל 10 דקות. מסירים מהאש ומקררים בצד.
  2. מביאים לרתיחה בסיר גדול נוסף את המים, מוסיפים את פניני הטפיוקה ומבשלים 15 דקות עד שהן הופכות לשקופות עם נקודה לבנה במרכז.
  3. מסננים את פניני הטפיוקה מנוזלי הבישול ומעבירים אותן לסיר קרם הקוקוס.
  4. חותכים כל פרי לחצי. חצי אחד חותכים לקוביות והחצי השני לפרוסות דקות. מחליקים את הפרוסות בעזרת הידיים לצורה מעגלית עד שמתקבל מעין פרח.
  5. מסדרים בתחתית כל כוס את קוביות הפרי, יוצקים מעל את פודינג הטפיוקה ומעטרים מלמעלה עם הפרח שיצרנו מהפרי. בתאבון!