נודלס עם ירקות ברוטב הויסין
לא בטוח מאיזה מרכיב מהמנה הזו אנחנו הכי מתלהבים – הכל מוקפץ לשלמות בווק! קבלו מתכון לנודלס מטריף ברוטב הויסין וירקות
מצרכים
נודלס
חצי חבילה אטריות ביצים דקות מזרח מערב
3 כפות שמן קנולה
1 בצל סגול פרוס
2 כפיות שורש ג’ינג’ר קצוץ
3 שיני שום קצוצות
1.5 כוסות ברוקולי חתוך לפרחים
5 פטריות שמפיניון פרוסות עבה
1 גזר חתוך לרצועות דקות
רוטב
5 כפות רוטב הויסין מזרח מערב
2 כפות רוטב סויה יאמאסה מזרח מערב
1 כף שמן שומשום מזרח מערב
הגשה
1 גבעול בצל ירוק קצוץ
אופן הכנה
- מביאים לרתיחה מים בסיר, מבשלים את האטריות לפי הוראות היצרן ומסננים.
- במקביל, מחממים את שמן הקנולה בווק ומטגנם את הבצל תוך כדי ערבוב להזהבה. מוסיפים את הג'ינג'ר והשום וממשיכים לטגן מספר שניות בודדות.
- מוסיפים את הברוקולי והפטריות ומקפיצים עד שהם מקבלים מעט צבע ומתכסים בשמן.
- מוסיפים את האטריות המוכנות לווק.
- מערבבים את מרכיבי הרוטב ומוסיפים לווק – מומלץ להוסיף את הרוטב בהדרגה ולעצור כאשר כמות הרוטב לטעמכם.
- מוסיפים את הגזר, מערבבים, מקפיצים מעט ומגישים עם בצל ירוק קצוץ מעל.