אטריות אורז עם בקר, ברוקולי וקרם קוקוס
אטריות אורז עם בקר, ברוקולי וקרם קוקוס – רק בחמישה מרכיבים (טוב נו, וגם שום) ויש לכם ארוחה מדהימה במינימום עבודה
מצרכים
1/2 חבילה אטריות אורז בעובי 5 מ”מ מזרח מערב
300 גרם סינטה או שייטל או פיקנייה – בשר בקר מיושן איכותי
6 כפות רוטב סויה יאמאסה מזרח מערב
1/2 קופסת קרטון קרם קוקוס מזרח מערב
1 ראש ברוקולי תפרחות מאודות
1 שן שום פרוסה דק
אופן הכנה
- פורסים את נתח הבשר לנתחים קטנים ודקים להקפצה ומשרים אותם בקערה יחד עם 5 כפות סויה מינימום שעה מחוץ למקרר או לילה שלם במקרר.
- מסננים את נתחי הבשר מהסויה – אפשר להשתמש בה לסיום הרוטב.
- מבשלים את האטריות לפי הוראות היצרן.
- מחממים מחבת עם שמן זית וצורבים את הבשר עד להשחמה. מוציאים את הבשר החוצה ומוסיפים למחבת עוד שמן זית.
- באותו מחבת מוסיפים פרוסות שן שום ומטגנים להזהבה.
- מוסיפים את פרחי הברוקולי, משחימים מעט.
- מוסיפים את קרם הקוקוס וכף רוטב הסויה עם מעט פלפל שחור גרוס. מבשלים ומסמיכים מעט את הרוטב.
- מוסיפים את הבשר ומקפיצים עד שהוא מוכן. מוסיפים את האטריות ומערבבים.
- מכבים את האש ומגרדים עוד ברוקולי מעל.