חטיפי מפרום נאצ׳יטוס במילוי בשר
קובי אדרי לא מפסיק להפתיע – והפעם חטיפי מפרום שעשויים תחזיקו חזק מחטיפי נאצ'וס! כן כן! ממלאים אותם בקציצת בשר, עוטפים, מטגנים ואתם בעננים. תהנו
מצרכים
600 גרם בשר בקר טחון
1 בצל סגול בינוני קצוץ דק
1 צרור פטרוזיליה קצוצה
1/4 פלפל צ’ילי אדום בינוני קצוץ
1 שן שום כתושה
1 כפית גדושה מלח דק
1/2 כפית פלפל שחור טחון
1 כף שמן זית
2 כפות רוטב סרירצ’ה מזרח מערב (לחריפות עדינה – אפשר גם לוותר)
1 חבילה נאצ’יטוס בטעם ברביקיו מזרח מערב
1 חבילה נאצ’יטוס בטעם טבעי מזרח מערב
ציפוי
3 ביצים M טרופות
200 גרם פירורי לחם
1 כוס שומשום מזרח מערב
טיגון
שמן קנולה
אופן הכנה
- בקערה שמים בשר טחון, בצל סגול, פטרוזיליה, צ׳ילי חריף, שום, מלח, פלפל שחור, שמן זית וסרירצ׳ה ומערבבים היטב.
- קורצים כדורים קטנטנים בעזרת כפות הידיים.
- לוקחים פלח אחד של החטיף הטבעי ופלח אחד של הברביקיו, שמים בזהירות כדור בשר ביניהם ומועכים מעט. חוזרים על הפעולה עם שאר הכדורים.
- מכינים 2 קערות, בקערה אחת שמים 3 ביצים טרופות עם מעט מלח ובקערה השנייה פירורי לחם ושומשום.
- טובלים את ה״מפרום״ בביצה ואז בפירורי הלחם.
- מחממים במחבת שמן עמוק ומטגנים את המפרום כ-2 דקות מכל צד.
- מוציאים לרשת טיגון ומגישים. בתיאבון!