סלט תרד ברוטב אסיאתי
סלט תרד מוקפץ ברוטב אסיאתי – הסלט המושלם לאירוח או לצד מנה עיקרית. מקפיצים את התרד, מוסיפים את הרוטב, מפזרים בוטנים ומגישים
מצרכים
500 גרם עלי תרד טריים
2 כפות שמן זית
1 כף שמן שומשום מזרח מערב
2 כפות רוטב סויה יאמאסה מזרח מערב
1 שן שום קצוצה
1 קורט שבבי צ’ילי יבש
2 גבעולי בצל ירוק קצוצים
1/4 כוס בוטנים קלויים קצוצים
אופן הכנה
- במחבת רחבה מקפיצים את התרד עם שמן זית כחמש דקות.
- בקערה מערבבים שמן שומשום, רוטב סויה, שום, צ’ילי ובצל ירוק.
- מעבירים את התרד לצלחת הגשה, מוזגים את הרוטב מעל, מערבבים ומפזרים בוטנים קצוצים.