• גודל גופן

טרנד הסלמון שלא חולף!

טרנד הסלמון שלא חולף!

קערת הסלמון הכי טעימה שיש מהטרנד שלא חולף! קערה מפנקת של סלמון אפוי, אבוקדו, אורז ורוטב נפלא שזוללים עם אצות – פינוק אסיאתי

מצרכים

200 גרם פילה דג סלמון אפוי בתנור
3 כפות אורז לבן מבושל מאיזה סוג שאוהבים
1 אבוקדו קטן בשל, חתוך לקוביות
1 כפית רוטב סויה יאמאסה מזרח מערב
1 כף מיונז
1/2 כפית רוטב סרירצ’ה מזרח מערב
1 חבילה חטיף אצות מיובשות מזרח מערב

אופן הכנה

  1. מניחים בצלחת סלמון ואורז, מועכים את הסלמון.
  2. מתבלים את תכולת הצלחת עם סויה, מיונז וסרירצ’ה, מערבבים, מוסיפים אבוקדו ואוכלים עם חטיף האצות.