טרנד הסלמון שלא חולף!
קערת הסלמון הכי טעימה שיש מהטרנד שלא חולף! קערה מפנקת של סלמון אפוי, אבוקדו, אורז ורוטב נפלא שזוללים עם אצות – פינוק אסיאתי
מצרכים
200 גרם פילה דג סלמון אפוי בתנור
3 כפות אורז לבן מבושל מאיזה סוג שאוהבים
1 אבוקדו קטן בשל, חתוך לקוביות
1 כפית רוטב סויה יאמאסה מזרח מערב
1 כף מיונז
1/2 כפית רוטב סרירצ’ה מזרח מערב
1 חבילה חטיף אצות מיובשות מזרח מערב
אופן הכנה
- מניחים בצלחת סלמון ואורז, מועכים את הסלמון.
- מתבלים את תכולת הצלחת עם סויה, מיונז וסרירצ’ה, מערבבים, מוסיפים אבוקדו ואוכלים עם חטיף האצות.