בולונז נודלס

בולונז נודלס שכולם יתאהבו בו – ארוחת צהריים בסיר אחד. מנה נפלאה עם טעמים מתוקים עדינים שילדים אוהבים במיוחד
מצרכים
4 כפות שמן קנולה
2 בצלים בינוניים קצוצים
6 שיני שום כתוש
500 גרם בשר בקר טחון
3 כפות רסק עגבניות
1 כף פפריקה מתוקה
1 כפית מלח דק
4 כפות רוטב סויה מתוקה מזרח מערב
3 כוסות מים רותחים
3 חבילות אטריות מהירות להכנה על בסיס חיטה מזרח מערב
אופן הכנה
- בסיר רחב מטגנים את הבצלים והשום עד שהבצלים מתרככים.
- מוסיפים את הבשר ומטגנים יחד, תוך כדי מעיכה של הבשר, עד שהוא הופך פירורי ומשנה את צבעו.
- מוסיפים רסק עגבניות, פפריקה, מלח ורוטב סויה ומערבבים.
- מבשלים יחד במשך 10 דקות.
- מוסיפים מים ומבשלים יחד במשך שעה.
- מוסיפים את האטריות ומבשלים יחד במשך 5-10 דקות או עד שהאטריות סופגות את הרוטב.