PUNCHUN
PUNCHUN
Hong Kong Pun Chun Sauce and Preserved Fruit נוסדה בשנת 1898 (בימי שושלת צ'ינג), והינה בעלת ניסיון של למעלה ממאה שנה בייצור רוטב סויה בשיטות מסורתיות. אנו מפעל מכובד ומוערך בהונג-קונג. בבעלותנו יותר מעשרת אלפים מטרים רבועים של קרקע ביואן לונג, הונג-קונג לצורך בישול רוטב הסויה. כל מוצרינו הינם 100% תוצרת הונג-קונג. מלבד שווקים מקומיים, אנו מייצאים למדינות רבות בכלל רחבי העולם כגון: אוסטרליה, הממלכה המאוחדת, ארצות הברית, קנדה, קוריאה, המזרח התיכון, דרום אמריקה וכו'.