כיסונים אסיאתיים אפויים עם טריק

כיסונים אסיאתיים בלי טכניקת קיפול ובלי צורך במיומנות מסובכת! כיסוני בצק וונטון במילוי בשר בתיבול אסיאתי עדין שאופים בתנור
מצרכים
בסיס
12 יחידות ריבועי וון טון מוכנים
מילוי
350 גרם בשר בקר טחון – עדיף טחון פעמיים
3 שיני שום קצוץ דק
1 כף שורש ג’ינג’ר קצוץ דק
2 גבעולי בצל ירוק קצוץ דק
3 כפות רוטב סויה יאמאסה מזרח מערב
1 כף חומץ אורז מזרח מערב
1 כף רוטב סויה מתוקה מזרח מערב
1 כפית שמן שומשום מזרח מערב
הגשה
2 כפיות שמן צ’ילי מזרח מערב
1 חופן שומשום מזרח מערב
1 גבעול בצל ירוק קצוץ
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות חום עליון תחתון.
- משמנים מעט תבנית קאפקייקס ומסדרים עלי וונטון בכל שקע בתבנית.
- מערבבים בקערה את הבשר, הבצל הירוק, השום, הג׳ינג׳ר והרטבים ומסדרים בתוך כל בצק וונטון שבתבנית.
- אופים בתנור שחומם מראש למשך 20 דקות עד שהבשר צלוי ושולי עלי הוונטון מקבלים גוון זהוב ונהיים מעט קריספיים.
- מוציאים, מזלפים מעט שמן צ’ילי, שומשום ובצל ירוק ומגישים. בתאבון.