מוקפץ אנטריקוט, אטריות וירקות

המוקפץ הכי טעים במזרח התיכון! מוקפץ אנטריקוט עם אטריות אודון וירקות בתיבול מתוק שכל בני המשפחה ירצו לטרוף, ארוחת צהריים מושלמת
מצרכים
2 כפות שמן זית
600 גרם אנטריקוט חתוך לרצועות
1/2 פלפל אדום בינוני
1/2 פלפל כתום בינוני
1/2 פלפל ירוק בינוני
1/2 פלפל ירוק בהיר בינוני
1/2 פלפל צהוב בינוני
1/2 גזר בינוני
1 כף שמן שומשום מזרח מערב
1 בצל סגול בינוני
1 קוביית שורש ג’ינג’ר קפואה או כפית מגוררת
3 שיני שום
4 יחידות פטריות שמפיניון
2 כפות רוטב סויה יאמאסה מזרח מערב
1 חבילה אטריות מהירות להכנה על בסיס חיטה מזרח מערב
4 עלי בזיליקום
2 כפות רוטב צ’ילי מתוק סרירצ’ה מזרח מערב
2 כפות רוטב טריאקי מזרח מערב
2 כפות רוטב צ’ילי מתוק מזרח מערב
2 כפות שומשום מזרח מערב
1 כף סוכר חום
1 כפית מלח דק
8 יחידות ברוקולי קפואים
אופן הכנה
- חותכים את כל הירקות: חותכים את הפלפל האדום, הכתום, הירוק, הירוק הבהיר, הצהוב, הבצל הסגול והגזר לרצועות דקות ושומרים בצד. פורסים את הבצל הסגול, כותשים את השום, פורסים את הפטריות קוצצים את הבזיליקום.
- מחממים את שמן הזית בווק גדול לעוצמת חום גבוהה, מוסיפים כף אחת מרוטב הסויה ורצועות האנטריקוט לצלייה ראשונית מהירה. מוציאים לקערה.
- מוסיפים לווק את הבצל הסגול עם שמן השומשום ומטגנים עד להשחמה יפה.
- מוסיפים את הג’ינג’ר והשום, מערבבים ומוסיפים את פטריות השמפיניון. מערבבים מהר ובעוצמה חזקה, כמו הקפצה.
- משרים בקערה עם מים חמים את אטריות.
- מחזירים את רצועות האנטריקוט לווק, מוסיפים את הפלפל הצבעוניים והגזר, מערבבים על עוצמת אש גבוהה.
- מוסיפים את הבזיליקום, רוטב הסרירצ’ה צ’ילי מתוק, את הכף השנייה של רוטב הסויה, את רוטב הטריאקי, הצ’ילי המתוק, השומשום, הסוכר החום והמלח ומערבבים בעוצמת אש גבוהה לקרמול.
- מוסיפים את אטריות האודון שהשרינו במים בחמים (לאחר סינון מהמים) ואת הברוקולי וממשיכים לערבב בעוצמה גבוהה עד להתקרמלו הסוכרים ועטיפת האטריות בכל הרוטב. בתיאבון!