אטריות אורז עם דג סלמון
מתכון של אטריות אורז עם דג סלמון ברוטב קרם קוקוס ורוטב סויה, רק ב-5 מרכיבים ויש לכם ארוחת צהריים מושלמת ומדויקת. בתאבון!
מצרכים
1/2 חבילה אטריות אורז בעובי 5 מ”מ מזרח מערב
200 גרם פילה דג סלמון
1/2 קופסת קרטון קרם קוקוס מזרח מערב
1 כף רוטב סויה יאמאסה מזרח מערב
1 ראש ברוקולי
2 שיני שום פרוסות
אופן הכנה
- מבשלים את האטריות לפי הוראות היצרן.
- חותכים את הסלמון לקוביות.
- מחממים מחבת עם שמן זית וצורבים את הסלמון כדקה עד להזהבה.
- מוציאים את קוביות הסלמון לצלחת ומוסיפים למחבת 2 כפות שמן זית.
- באותה המחבת מוסיפים שום ופרחי ברוקולי ומטגנים מעט.
- מוסיפים קרם קוקוס, כף רוטב סויה ומתבלים במעט מלח ופלפל שחור גרוס.
- מבשלים ומסמיכים מעט את הרוטב ומכניסים קוביות סלמון ל-3 דקות של בישול. לבסוף, מוסיפים את האטריות ומערבבים לאיחוד.
- מכבים את האש ומגרדים עוד ברוקולי טרי מעל להגשה.