אטריות ביצים מוקפצות עם רוטב סויה משגע
אטריות ביצים ברוטב סויה בועט – כל מה שצריך בשביל המתכון הזה, זה רבע שעת עבודה, תיאבון ומספר חומרי גלם בסיסיים!
מצרכים
חצי חבילת אטריות ביצים 'מזרח ומערב'
2 כפות שמן קנולה
4 יחידות בצל ירוק חתוך גס
1 גזר קלוף וחתוך לרצועות
2 שיני שום פרוסות
1 צ'ילי אדום חתוך לפרוסות
חופן נבטים
רוטב
¼ כוס סויה כהה 'מזרח ומערב'
2 כפות סויה יאמאסה 'מזרח ומערב'
3 כפות סוכר חום דמררה
4 כפות שמן שומשום 'מזרח ומערב'
אופן הכנה
- מכינים את האטריות: מכינים את אטריות הביצים לפי הוראות היצרן ומסננים.
- מכינים את הרוטב: מערבבים את כל רכיבי הרוטב בקערה.
- מטגנים במחבת את הבצל הירוק ומשאירים חופן בצד לסוף הבישול. מוסיפים את הגזר, השום והצ’ילי וממשיכים לטגן במשך 4 דקות.
- מוסיפים למחבת את האטריות המוכנות והרוטב. ממשיכים לבשל במשך 8 דקות תוך כדי ערבוב עם כף עץ, עד שהרוטב מעט מתאדה והאטריות מעט מתקרמלות ומקבלות צבע כהה.
- מוסיפים את הנבטים והבצל הירוק הנותר, מערבבים, ממשיכים לבשל כדקה נוספת ומגישים.