ארוחת אטריות, עוף וירקות בטריאקי בסיר אחד
ארוחה טעימה ביותר של אטריות היישר מאסיה עם עוף וירקות ברוטב טריאקי וכל זה בסיר אחד.
מצרכים
מרכיבים ל-3 מנות:
3-4 כפות שמן
1 חבילת אטריות טריות
1 ראש קטן של ברוקולי, מפורק לפרחים
1 פלפל אדום גדול, חתוך לרצועות
1 גזר גדול, חתוך לרצועות דקות או מגודר בפומפייה גסה
1 חזה עוף, חתוך לרצועות
4 כפות רוטב טריאקי (לפני הטעם)
מלח לפי הטעם
להגשה:
בצל ירוק, חתוך דק
אופן הכנה
- מחממים 2 כפות שמן בסיר גדול ורחב, מוסיפים את הירקות ומטגנים תוך ערבוב כ-3-4 דקות, או עד שהם מתחילים להתרכך (שלב 1).
- מוסיפים את יתרת השמן והעוף, מערבבים וממשיכים לטגן יחד עם הירקות במשך כ-3 דקות, עד שהעוף מחליף את צבעו ללבן (שלב 2).
- מוסיפים את רוטב הטריאקי, מערבבים וממשיכים לבשל עוד 3 דקות (שלב 3).
- מוסיפים את האטריות (המבושלות) ומערבבים שוב. טועמים ומתקנים את התיבול.
- מעבירים לקערה, מפזרים את הבצל הירוק ומגישים מיד.