נאגטס דגים בציפוי פריך
הכי יאמי שיש! נאגטס דגים בציפוי פריך שמגישים עם צ'יפס תפוחי אדמה, מיונז ולימון
מצרכים
500 גרם פילה דג לבן, ללא עור, חתוך לרצועות שמנמנות
1 כוס קמח
½ כפית מלח, או לפי הטעם
¼ כפית פלפל שחור
3 ביצים
2 כוסות פירורי פנקו של מזרח ומערב
שמן לטיגון
הגשה:
צ'יפס
מיונז
לימון, חתוך לרבעים
אופן הכנה
- שמים את הקמח מעורבב עם מלח ופלפל ופירורי הפנקו בשתי קערות נפרדות. טורפים בקערה נפרדת את הביצים.
- מחממים שמן חצי עמוק במחבת גדולה.
- טובלים את חתיכות הדג בקמח ומנערים את העודפים. טובלים בביצה ומעבירים לקערה עם פירורי הפנקו. מגלגלים עד לציפוי מלא ומעבירים ישירות למחבת.
- מטגנים עד שהנאגטס מזהיבים מכל הצדדים. מעבירים לצלחת עם נייר סופג.
- מגישים מיד לצד צ'יפס, מיונז ופרוסות לימון.