פאד סי יו כמו במסעדות

אוהבים פאד סי יו? לא צריך לצאת יותר למסעדה התאילנדית הקרובה, קבלו מתכון להכנה קלה ומהירה, מבלי לצאת מהבית בכלל!
מצרכים
פאד סי יו
1 חבילה שבבי אטריות אורז מזרח מערב
450 גרם סינטה או שייטל
1 ראש ברוקולי
1 חופן עלי בייבי תרד
3 ביצים M
3 כפות רוטב סויה יאמאסה מזרח מערב
3 כפות רוטב סויה מתוקה מזרח מערב
1 כף סוכר לבן
2 כפות שמן זית להקפצת הבשר
הגשה
1 גבעול בצל ירוק
1 חופן כוסברה
אופן הכנה
- קודם כל מכינים את הירקות והאטריות, מכיוון שההקפצה נעשית באופן מהיר על להבה גבוהה:
- משרים את האטריות במים פושרים בהתאם להוראות היצרן ומסננים.
- מפרקים את הברוקולי לפרחים בגודל ביס.
- חותכים את הבצל הירוק לפרוסות דקות.
- מפרידים את עלי הכוסברה.
- חותכים את הבשר לפרוסות דקות.
- מחממים ווק על אש גבוהה. כשהוא חם מוסיפים שמן זית ומטגנים את הבשר קלות, כדקה מכל מצד ומוציאים לקערה.
- שוברים לתוך הווק את הביצים ומקשקשים מעט. מוסיפים את הברוקולי, מקפיצים ומטגנים דקה-שתיים. שמים בווק את האטריות, מקפיצים ומחזירים את הבשר לווק.
- מתבלים ברוטב סויה, רוטב סויה מתוקה וסוכר ומקפיצים לאיחוד. בודקים טעמים ומתקנים לפי הטעם.
- מוסיפים את התרד, מקפיצים עוד 2-3 דקות ומגישים עם מעט בצל ירוק וכוסברה. בתיאבון!