• גודל גופן

פאד סי יו כמו במסעדות

פאד סי יו כמו במסעדות
אוהבים פאד סי יו? לא צריך לצאת יותר למסעדה התאילנדית הקרובה, קבלו מתכון להכנה קלה ומהירה, מבלי לצאת מהבית בכלל!

מצרכים

פאד סי יו
1 חבילה שבבי אטריות אורז מזרח מערב
450 גרם סינטה או שייטל
1 ראש ברוקולי
1 חופן עלי בייבי תרד
3 ביצים M
3 כפות רוטב סויה יאמאסה מזרח מערב
3 כפות רוטב סויה מתוקה מזרח מערב
1 כף סוכר לבן
2 כפות שמן זית להקפצת הבשר
הגשה
1 גבעול בצל ירוק
1 חופן כוסברה

אופן הכנה

  1. קודם כל מכינים את הירקות והאטריות, מכיוון שההקפצה נעשית באופן מהיר על להבה גבוהה:
    • משרים את האטריות במים פושרים בהתאם להוראות היצרן ומסננים.
    • מפרקים את הברוקולי לפרחים בגודל ביס.
    • חותכים את הבצל הירוק לפרוסות דקות.
    • מפרידים את עלי הכוסברה.
    • חותכים את הבשר לפרוסות דקות.
  2. מחממים ווק על אש גבוהה. כשהוא חם מוסיפים שמן זית ומטגנים את הבשר קלות, כדקה מכל מצד ומוציאים לקערה.
  3. שוברים לתוך הווק את הביצים ומקשקשים מעט. מוסיפים את הברוקולי, מקפיצים ומטגנים דקה-שתיים. שמים בווק את האטריות, מקפיצים ומחזירים את הבשר לווק.
  4. מתבלים ברוטב סויה, רוטב סויה מתוקה וסוכר ומקפיצים לאיחוד. בודקים טעמים ומתקנים לפי הטעם.
  5. מוסיפים את התרד, מקפיצים עוד 2-3 דקות ומגישים עם מעט בצל ירוק וכוסברה. בתיאבון!