פילה דניס במעטפה בנוסח אסיאתי
מצרכים
2 פילה דניס, נקיים ויבשים
1 כף שמן זית
1 כפית שמן שומשום
2 כפות רוטב טריאקי
2 כפות רוטב צ'ילי
2 כפות רוטב סויה
1 כפית ג'ינג'ר מגורר
חופן כוסברה
אופן הכנה
- מחממים את התנור ל- 180 מעלות.
- מערבבים בקערית את שמן הזית, שמן השומשום, רוטב הטריאקי, רוטב הצ'ילי, רוטב הסויה והג'ינג'ר.
- מושחים היטב את הדג מכל הצדדים בתערובת ומניחים עם העור כלפי מטה במרכז נייר אפייה משומן קלות. יוצקים מעל את שאריות המשרה.
- מניחים על כל פילה כמה עלי כוסברה וסוגרים את הנייר למעטפה מרווחת. אפשר להדק אותה בעזרת מהדק או לקפל את קצה הנייר מתחת לדג.
- מניחים את המעטפות על תבנית אפייה ואופים בין 10 ל-15 דקות.
- מוציאים מהתנור, פותחים בזהירות את המעטפות ומגישים. אפשר להגיש ישר על נייר האפייה או להעביר לצלחת הגשה.