• גודל גופן

קארי דגים עם ירוקים ועגבניות שרי

קארי דגים עם ירוקים ועגבניות שרי

מצרכים

מרכיבים ל-2-3 מנות:

400 מ"ל (1 פחית) קרם קוקוס מזרח ומערב

1/3 בקבוק רוטב קארי ירוק מזרח ומערב, או לפי החריפות הרצויה

2 כפות רוטב סויה מזרח ומערב, לפי הטעם

1 כוס שעועית ירוקה

1 ראש ברוקולי מפורק לפרחים קטנים

1 כוס עגבניות שרי חצויות

500 גרם פילה דג לבן חתוך לחתיכות גדולות

חופן עלי כוסברה

הגשה:

אורז לבן מבושל

עלי כוסברה

טבעות צ'ילי אדום

אופן הכנה

  1. מחממים את קרם הקוקוס במחבת גדולה עד שהוא כמעט רותח.
  2. מוסיפים את רוטב הקארי הירוק, מערבבים ומביאים לרתיחה עדינה על אש נמוכה. מוסיפים את רוטב הסויה, מערבבים, טועמים ומתקנים את התיבול.
  3. מוסיפים לרוטב את הירוקים ואת עגבניות השרי, מערבבים ומבשלים 2-3 דקות, עד שהם מתחילים טיפה להתרכך אך נשארים פריכים.
  4. מוסיפים את חתיכות הדג, יוצקים מעל את הרוטב בעזרת כף וממשיכים לבשל עוד 3-4 דקות, עד שהדג מתבשל. מפזרים עלי כוסברה ומכבים את האש.
  5. מגישים את הקארי על מצע אורז לבן. לפני הגשה מפזרים עוד עלי כוסברה וטבעות צ'ילי אדום.